لایروبی آب‌نماها و تعمیرات کانال‌های آب‌رسانی باغ شاهزاده ماهان

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از آغاز عملیات لایروبی آب‌نماها و تعمیرات کانال‌های انتقال آب در باغ جهانی شاهزاده ماهان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، مرتضی نیکرو گفت: با توجه به فرارسیدن زمان لایروبی مسیرهای آب باغ شاهزاده و نیاز به تعمیرات کانال‌های خروجی آب واقع در زیر سردر، جریان آب این باغ موقتاً قطع شده‌ است.

 سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان تصریح کرد: گردشگران و مهمانان باغ شاهزاده این روزها علی‌رغم رویه معمول همیشه در بازدید از این اثر ثبت جهانی با مسیر خالی آب و آب‌نماها روبرو می‌شوند، که این حاصل روند معمول هرساله در پاک‌سازی مسیر انتقال آب و در راستای اقدامات مراقبتی و حفاظتی از باغ جهانی شاهزاده است.

او در ادامه بیان کرد: باغ شاهزاده یکی از باغ‌های زیبای تاریخی ایران و جهان به‌شمار می‌رود که به دلیل معماری زیبا، محیط سرسبز، تنوع گیاهی، درختان سر به فلک کشیده سرو و چنار و حوض ها و فواره های متعدد، از مقاصد مهم و اصلی گردشگران داخلی و خارجی در سفر به استان کرمان محسوب می‌شود.

لازم به ذکر است، باغ شاهزاده ماهان در فاصله ۳۰ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان و در دامنه کوه های تیگران قرار گرفته است که تیرماه سال ۱۳۹۰ در قالب پرونده باغ های ایرانی در فهرست آثار جهانی به ثبت رسید.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091601027
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha